Skubus kreditas - greitoji pagalba jūsų finansams

2023 M12 08
Skubi paskola nenumatytiems atvejams per 15 minučių. Credit24 teikia kreditus iki 5 000 eur visoje Lietuvoje.Skubaus kredito ypatumaiSkubi paskola - tai greitas būdas pasiskolinti pinigų, kai jų staiga prireikia čia ir dabar. Credit24 greitai suteikiami kreditai turi tokius privalumus:Paraiškos pateikimas internetuGalite patogiu jums metu užpildyti ...

Skubi paskola nenumatytiems atvejams per 15 minučių. Credit24 teikia kreditus iki 5 000 eur visoje Lietuvoje.

Skubaus kredito ypatumai

Skubi paskola - tai greitas būdas pasiskolinti pinigų, kai jų staiga prireikia čia ir dabar. Credit24 greitai suteikiami kreditai turi tokius privalumus:

Paraiškos pateikimas internetu

Galite patogiu jums metu užpildyti paraišką internetu mūsų svetainėje arba paskambinti telefonu 8 700 80020.

Nurodykite norimą paskolos sumą ir pageidaujamą sutarties terminą.

Vartojimo kredito paskola vos per 15 minučių

Paraiška bus įvertinta kaip galima greičiau ir pinigai gali pasiekti jūsų nurodytą banko sąskaitą vos per kelias minutes. Operacijos greitis priklauso nuo jūsų pasirinkto banko.

Gaukite vartojimo kredito pasiūlymą iki 5 000 eur

Suteikiame pageidaujamą sumą nuo 100 eur iki 5 000 eur. Gautą kredito sumą galite grąžinti mokėdami mėnesio įmokas iki 36 mėn.

Jokio užstato ar laidavimo

Kreditas suteikiamas be pradinio įnašo, užstato ar laidavimo reikalavimo.

Patogus kredito grąžinimas

Tiesiog mokate mėnesio įmokas pagal iš anksto turimą grafiką.

Kodėl Credit24 skubi paskola?

Mes rūpinamės savo klientais ir stengiamės padėti jiems įgyvendinti finansines idėjas. Taip pat skatiname skolintis atsakingai, tinkamai įvertinus savo galimybes grąžinti visą paskolos sumą laiku.

Greita paskola jūsų poreikiams

Suteikiame kreditą visoje Lietuvoje vos per kelias minutes pateikus paraišką internetu arba paskambinus telefonu.

Paskolos suma iki 5 000 eur

Siūlome kredito sutartis nuo 100 iki 5 000 eur vos per kelias minutes. O ilgiausias grąžinimo laikotarpis siekia net 36 mėn.

Konkurencinga metinė palūkanų norma

Mūsų siūloma palūkanų norma yra viena iš geriausių rinkoje.

Kredito palūkanas įtakoja jūsų gaunamos pajamos, finansiniai įsipareigojimai, kreditingumas, bendra paskolos suma ir kiti aspektai.

Dėmesys klientui

Mūsų darbuotojai yra savo srities profesionalai ir padės jums sprendžiant įvairius finansinius klausimus, bei pagelbės planuojant šeimos biudžetą.

Patarsime kaip sutaupyti imant vartojimo kredito sutartis.

Lankstumas

Suteikto kredito palūkanos skaičiuojamos dienos tikslumu. Galimas išankstinis grąžinimas arba įmokų pertrauka iki 3 mėn.

Finansinis rezervas

Kredito linija - tai jūsų nemokamas finansinis rezervas nenumatytiems atvejams. Mokėsite palūkanas tik už panaudotą sumą. Kol nenaudojate pinigų - nieko nemokate.

Skaidrumas

Aiškiai pateikiame informaciją apie taikomus mokesčius: sutarties sudarymo mokestis, administravimo ir kiti su kreditu susiję mokesčiai.

Kredito linija

Kredito linija skiriasi nuo vartojimo kredito tuo, kad jums reikia mokėti palūkanas tik už panaudotą sumą.

Vartojimo paskolos atveju - mokate palūkanas už visą pasiskolintą sumą.

Kredito linija yra tarsi jūsų saugumo kojinė juodai dienai. Jei prireikia pinigų - ją išsitraukiate, o palūkanas mokate tik nuo panaudotos vartojimo kredito sumos.

Panaudotą sumą galite grąžinti pagal galimybes:

įmoka kas mėnesį pagal grafiką, didesnėmis įmokomis arba visą paskolos sumą iš karto. Atminkite, jog kredito sutarties palūkanų norma skaičiuojama dienos tikslumu.

Kam gali būti suteiktas kreditas

Kreditai suteikiami atsižvelgus į įvairius faktorius, tačiau pagrindiniai yra šie:

  • Asmuo turi būti vyresnis nei 18 metų amžiaus ir turėti galiojantį asmens dokumentą bei sąskaitą Lietuvoje registruotame banke.
  • Neturite turėti finansinių įsiskolinimų.
  • Turite gauti oficialias pajamas ne trumpiau nei 4 mėn.
  • Turimi finansiniai įsipareigojimai neturi viršyti 40 proc. šeimos gaunamų pajamų.

Kaip gauti greitą kreditą Credit24?

Credit24 kreditai suteikiami labai greitai - užpildę paraišką internetu galite gauti pinigus į savo sąskaitą per kelias minutes.

Norint gauti kreditą reikia atlikti šiuos veiksmus:

  • Užpildykite kredito prašymą internetu arba paskambinkite mums telefonu 8 700 80020.
  • Nurodoma bendra paskolos suma, kurią norėtumėte gauti.
  • Palaukite mūsų atsakymo ir pinigai pasieks jūsų banko sąskaitą per kelias minutes.

 

Paskolos teikiamos
I-VII 8.00 – 20.00
Paskolos telefonu ir informacija
Rašykite mums
Suteiktą 500 € kredito limitą grąžinant per 36 mėn., fiksuota metinė palūkanų norma – 23.88%, minimali mėnesio įmoka – 19.69 €, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 27.09%, o bendra mokama suma – 708.70 €.
Suteikus 1000 € vartojimo paskolą 36 mėn. laikotarpiui, fiksuota metinė palūkanų norma – 51.36%, minimali mėnesio įmoka 54.96 €, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 66.51 %, o bendra mokama suma – 1978.40 €.
Bendros vartojimo kredito kainos metinė norma ir bendra mokama suma apskaičiuojama remiantis prielaida, kad palūkanų norma ir mokesčiai sutarties galiojimo laikotarpiu nekis, visa kredito limito arba vartojimo paskolos suma bus išmokama iš karto po sutarties sudarymo, kreditas bus grąžinamas per 36 mėnesių laikotarpį, o vienas mėnuo turi 30 dienų. Credit24 taip pat siūlo paskolas nuo 100 iki 5 000 eurų nuo 3 iki 36 mėnesių. Pasiūlymai yra asmeniniai, sąlygos gali skirtis priklausomai nuo Jūsų kreditingumo ir rizikos vertinimo bei pasirinkto sutarties termino ir įmokų mokėjimo dienos.