Pirkimas išsimokėtinai: kada verta rinktis Kredito liniją

2023 M01 09
Visi nors kartą esame patekę į situaciją, kai norime ar susiduriame su būtinybe įsigyti daiktą, tačiau šis yra per brangus apmokėti iš karto, arba tiesiog nesame pasirengę atiduoti visų turimų santaupų. Tokiais atvejais dažnas pagalvoja apie greitosios paskolos sprendimą. Nors šis pirkimo būdas seniai nebėra naujiena, vis dar atsiranda...

Visi nors kartą esame patekę į situaciją, kai norime ar susiduriame su būtinybe įsigyti daiktą, tačiau šis yra per brangus apmokėti iš karto, arba tiesiog nesame pasirengę atiduoti visų turimų santaupų. Tokiais atvejais dažnas pagalvoja apie greitosios paskolos sprendimą. Nors šis pirkimo būdas seniai nebėra naujiena, vis dar atsiranda vartotojų, abejojančių tokia pasirinkimo galimybe. Taigi kokie yra pagrindiniai pirkimo išsimokėtinai pliusai ir minusai ir į ką verta atkreipti dėmesį renkantis Kredito liniją.

Trūkumai:

Įsipareigojimas laike

Didžiausias greitosios paskolos trūkumas – įsipareigojimas laike. Vis dėlto nė vienas nesame apsaugoti nuo gyvenimiškų atsitikimų. Nelaimės atveju – tokiu, kaip darbo praradimas ar artimojo netektis – gali susidaryti sąlygos pajamų praradimui ar netikėtoms išlaidoms. Dėl šios priežasties, prieš imant kreditą verta atsižvelgti į esamą finansinę padėtį bei turimas santaupas. Jei turite sukaupę nemažą kapitalą, esate užtikrinti savo finansais ir ateitimi bei gaunate pastovias pajamas, greitoji paskola gali tapti patogiu pirkimo ir finansų planavimo būdu. Kita vertus, tiems, kas užsiima individualia veikla ir neturi užtikrintų pastovių pajamų, toks įsipareigojimas gali pasirodyti kiek rizikingas. Svyruojančios pajamos gali sukelti didelių nepatogumų, o šie – privesti prie paskolos atidėliojimo. Tokiu atveju geriausia rinktis apmokėjimą iš karto. Arba palaukti ir pataupyti.

Dažnu atveju – prekės pabrangimas

Nors šiandien greitųjų paskolų paslaugų tiekėjai vis dažniau siūlo išsimokėjimus be pabrangimo, imant ilgesnio laikotarpio paskolą vis dar susiduriama su palūkanų mokėjimo klausimu. Skaičiuojant bendrą grąžintiną sumą, vartotojus neretai apima abejonės, o tai nutinka ne be reikalo. Perkant išsimokėtinai finansinė našta neretai atrodo mažesnė nei perkant iš karto, tačiau, priklausomai nuo kredito dydžio, termino ir kitų paslaugų teikimo sąlygų, galutinė pirkinio vertė gali reikšmingai išaugti. Dėl šios priežasties greitoji paskola ne visada yra finansiškai geriausias sprendimas – ypač tada, kai pirkinys neturi didelės vertės.

Delspinigiai

Pasiėmus greitąją paskolą svarbu suprasti, jog tai –  nemenkas įsipareigojimas. Nesvarbu, ar skolinatės didelę ar mažą pinigų sumą –  visuomet turėtumėte teikti prioritetą mokėjimui laiku. Laiku nepadengus mėnesinės įmokos, vartotojas turi susimokėti baudą ar delspinigius. Žinoma, šio tipo problemos gali būti lengvai išsprendžiamos sudarius periodinių mokėjimų sutartį savo banke. Vis tik, atsitikus nenumatytoms gyvenimiškoms problemoms ir atsiradus sunkumų mėnesines įmokas atlikti laiku, išaugę delspinigiai gali sudaryti nemenką neplanuotų išlaidų naštą. Būtent todėl prieš imant greitąją paskolą yra svarbu susiskaičiuoti lėšas ir pasverti visas savo finansines galimybes.

Privalumai:

Reikalingas daiktas ČIA IR DABAR

Akivaizdus kredito privalumas – norimo ar reikalingo daikto įsigijimas čia ir dabar. Kartais nutinka taip, jog esame priversti įsigyti daiktą, kurio neplanavome. Geras pavyzdys būtų netikėtai sugedęs kompiuteris. Šiandien turbūt nė vienas neįsivaizduojame savo darbo be šios technologijos, todėl, užklupus nesėkmingai dienai ir neturint reikiamo kapitalo, greitoji paskola gali tapti puikia išeitimi. Žinoma, priežastimi nebūtinai gali būti netikėtas gedimas – specialus pasiūlymas ar didelės nuolaidos, net jei tokiems daiktams ir nėra skubos poreikio, taip pat gali tapti puikiomis progomis neplanuotam pirkiniui.

Šeimos finansų planavimas

Finansų planavimas –  puikus būdas sekti šeimos pajamas, išlaidas bei investicijas, siekiant sukurti palankias sąlygas jūsų svajonių išsipildymui. Nesvarbu, ar galvojate apie nuosavą namą, atostogas šiltuose kraštuose ar tiesiog norite, kad jūsų vaikai turėtų galimybę gauti geriausią išsilavinimą – visa tai ir lieka tik svajonėmis, jei nuosekliai neplanuojate savo finansų. Vienaip ar kitaip norint pasiekti šiuos tikslus tenka kažkam teikti prioritetą, o kažko – tiesiog atsisakyti. Greitoji paskola gali padėti išpildyti kelias svajones vienu metu. Mažesnės kasmėnesinės įmokos nereikalauja didelio momentinio indėlio, todėl tampa lengviau planuoti savo išlaidas bei santaupas, o pastovumas sukuria įprotį, kuris padeda planuoti finansus į priekį.

Patikimos kredito linijos pasirinkimas – puiki alternatyva

Vartotojai, galvojantys apie paskolą, neretai renkasi kredito liniją be pabranginimo. Tai pagrindinis pranašumas, lėmęs šios paslaugos populiarumą, bei lankstumas. Pasirinkę šį greitosios paskolos būdą vartotojai gali prašyti jiems reikiamos sumos, tačiau neprivalo jos visos panaudoti. Tai taip pat yra patogus būdas skolintis nežinantiems, kokios tiksliai sumos prireiks (pvz., būsto įrengimo darbams atlikti). Tokiu principu vartotojai turi mokėti palūkanas tik už panaudotą kredito dalį. Verta paminėti, jog šie taip pat gali kontroliuoti grąžinimo sumas pagal poreikį, atsižvelgiant į savo galimybes: atlikti mėnesines įmokas arba apmokėti visą likutį iš karto. Kredito linija yra jūsų finansinis rezervas, kurį patogu turėti tada, kai nutinka gyvenimas. Sutartį šiai paslaugai galite sudaryti internetu, todėl nutikus nenumatytiems įvykiams galėsite greitai gauti reikiamą finansinę pagalbą.

Pasirinkus Credit24 kredito liniją jūs ne tik galėsite mėgautis 3 mėnesių greitąja paskola be pabranginimo, bet ir turėsite galimybę pirkti ką norite, kada norite. Ši paslauga nieko nekainuoja, kol ja nesinaudojate, o pasiskolinus ir sumokėjus įmokas kredito limitas atsistato ir juo vėl galite naudotis, kai tik prireikia. Tai paprastas būdas sutaupyti laiką ir planuoti finansus nesudarinėjant sutarčių kiekvienam pirkiniui atskirai.

 

Paskolos teikiamos
I-VII 8.00 – 20.00
Paskolos telefonu ir informacija
Rašykite mums
Suteiktą 500 € kredito limitą grąžinant per 36 mėn., fiksuota metinė palūkanų norma – 23.88%, minimali mėnesio įmoka – 19.69 €, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 27.09%, o bendra mokama suma – 708.70 €.
Suteikus 1000 € vartojimo paskolą 36 mėn. laikotarpiui, fiksuota metinė palūkanų norma – 51.36%, minimali mėnesio įmoka 54.96 €, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 66.51 %, o bendra mokama suma – 1978.40 €.
Bendros vartojimo kredito kainos metinė norma ir bendra mokama suma apskaičiuojama remiantis prielaida, kad palūkanų norma ir mokesčiai sutarties galiojimo laikotarpiu nekis, visa kredito limito arba vartojimo paskolos suma bus išmokama iš karto po sutarties sudarymo, kreditas bus grąžinamas per 36 mėnesių laikotarpį, o vienas mėnuo turi 30 dienų. Credit24 taip pat siūlo paskolas nuo 100 iki 5 000 eurų nuo 3 iki 36 mėnesių. Pasiūlymai yra asmeniniai, sąlygos gali skirtis priklausomai nuo Jūsų kreditingumo ir rizikos vertinimo bei pasirinkto sutarties termino ir įmokų mokėjimo dienos.